BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Youtube Twitter Facebook
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

Adaylar  için öğrenci kontenjanları, başvuru ve kabul koşulları  için TIKLAYINIZ.

YÖK'ün not dönüşüm tablosu için TIKLAYINIZ.

Ön Başvuru, 02 Temmuz 2018 tarihinde başlayıp 06 Temmuz 2018 tarihinde saat 17:00'da sona erecektir. Ön başvuru için:

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı  Bilimsel Değerlendirme Sınav Tarihleri için TIKLAYINIZ

BAŞVURU YAPARKEN DİKKAT !

-İlan başvuru kısmının en alt butonunda yer alan  Lisanüstü Aday Öğrenci Belge Yükleme Alanına belge yüklemesi yapılmayacaktır .

-Daha önceki yıllarda başvuru yapmış olan aday öğrenciler de İLK GİRİŞ BAĞLANTISINI  Tıklayarak başvurularını yapacaklardır.

Açıklamalar:

Önkayıt başvuru formu doldurulurken; adayların dikkat etmesi gereken hususlar; öncelikle mozilla firefox'un son sürümü veya google chrome kullanarak doldurulması gereken zorunlu alanlar doldurmalı, tüm bilgiler doldurulduktan sonra fotograf yüklenmeli(yüklenecek fotograf vesikalık fotograf boyutunda ve jpg formatında olmalıdır.), doldurulması zorunlu olmayan alanlar "#" işareti ile gösterilmiş ve bu alanların doldurulması zorunlu değildir.

Adaylar, önkayıt başvuru formunda lisans/yüksek lisans mezuniyet notlarının 100'lük sisteme çevrilmiş halini girmelidirler.

Elektronik ortamda istenilen bilgilerde ve kayıt esnasında istenilen belgelerde yanlış beyanda bulunanlar, tahrifat yapanlar ile ilanda belirtilen şartları taşımayanlar başarılı olsalar dahi kayıtları yapılmayacak olup, bu şekilde aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin de kaydı silinecektir.

Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez. Bu nedenle Enstitümüzde kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrenciler; başka bir yerde tezsiz yüksek lisans programları hariç, lisansüstü programa kayıtlı olmaları halinde; kayıtları enstitümüz tarafından gerçekleştirilmeyecek olup, bu şekilde aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin de kayıtları silinecektir.

22.06.18 14:11